Нашите партньори

Спешъл Олимпикс България

Движението Спешъл Олиппикс е създадено през 1968 година от Юенис Кенеди Шривър и признато от Международния олимпийски комитет за благото на над 4.0 милона хората с интелектуални затруднения и осигуряващо занимания и състезания в 32 олимпийски спорта за в над 170 страни по света.

През декември 2011 се навършват 40 години от официалното разрешение на  Олимпийския комитет на САЩ, с което разрешава на Спешъл Олимпикс да използва името „Олимпикс” през  1971 година.

В България Спешъл Олимпикс стартира своята програма през 1994 година.

След възстановянето през 2003 г. до днес Програмата на Спешъл Олимпикс в България подпомага развитието на спорта сред българите с интелектуални затруднения.ВТУ"Св. св. Кирил и Методий"

  

ВТУ „Св. св. Кирил и Методий” е авторитетен център за хуманитаристика и изкуство, с широки международни контакти и високо национално и международно признание. Университетът има държавна акредитация за обучение по повече от 60 специалности, осигурени с модерна учебна база и високо квалифициран преподавателски състав.

Великотърновският университет поддържа своите традиции и  същевременно е отворен за модерните форми, методи и средства във висшето образование. Израз на това отношение е създаването на центъра, който утвърждава нови образователни технологии като следдипломното дистанционно обучение по широк спектър от магистърски програми.

  UN BESO

Ако желаете да танцувате и да се забавлявате - това е мястото!!!
За нас танцът е преди всичко усещане и след това - стъпки и техника.
Ние отворихме сетивата си за тази емоция и намерихме себе си!
ДА ТАНЦУВАМЕ!!!

За контакти:

Dance studio UN BESO

+359 896 577 050

гр. Велико Търново
ул. Стефан Стамболов № 29Street Dance School - The Center

Street Dance School The Center - училище за хип хоп и съвременни улични танци. Танцови зали във Варна, София, Пловдив, Велико Търново, РусеЦаревград Търнов

Туристически Информационен Център "Царевград Търнов"

Адрес:
Велико Търново 5000
ул.”Христо Ботев” №5

тел.: 062 622 148;
062 63 69 52 (заявки за "Звук и  светлина")
тел./факс: +359 62 600 768

e-mail: tic@velikoturnovo.info

Как да се стигне до центъра: Намира се непосредствено до х-л “Етър”, където е спирката на автобусите от София и Варна на фирма “ЕТАП АДРЕС”. В близост са бившето кино “Полтава”, бинго “Глория”, паметник “Майка България”. От автогара “Запад” до ТИЦ се достига с автобус №10, а от автогара “Юг” – пеш по улица “Христо Ботев”.SOS Детски селища България

Основополагащ за дейността ни е подходът, фокусиран върху детето. Той предполага предоставяне на услуги или осигуряване на вид грижа, съобразени с най-добрия интерес на всяко едно дете.

Сдружението осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на лишени от родителска грижа деца и деца в риск да загубят подкрепата на своите родители. Развива и застъпнически дейности съгласно Конвенцията на ООН за правата на детето.